İZMİR / BORNOVA - Bornova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MESLEKİ EĞİTİM MERKEİZ PROGRAMI KAPSAMINDA USTA ÖĞRETİCİLİK KURSLARI AÇILMAKTADIR

Okulumuzda 2021-2022 eğtim öğretim döneminde Mesleki eğitim merkezi programı açılmıştır bu kapsamda okulumuz bünyesinde bu program kapsamında İş Pedegojisi kurslrı açılmaktadır.

bilindiği üzere meslek lisesi öğrencileri ve mesleki eğiitm merkezi öğrencileri işletmelerde mesleki eğitim (staj) eğitimi görmektedir. öğrencilerin işletmelerdestaj görebilmeleri için işletmelerde an az bir kişide ustalık ve en az bir kişide Usta Öğreticilik belgesi olması zorunlu hale gelmiştir. işletmsinde stajyer öğrenci çalıştırmak isteyen işverenler çalışanlarına yada kendileri için İş Pedegojisi kursu alabilmektedir.

İŞ PEDEGOJİSİ KURSU BAŞVURU ŞARTLARI VE GEREKLİ BELGELER

BAŞVURU EVRAKLARI