SNAP WORD YARIŞMAMIZ..

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla dönemin ilk karnesi öncesi okullarda öğrencilerin son haftayı sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için yeni bir uygulama hayata geçirilmiş ve Dönem Sonu Faaliyet Etkinlikleri düzenlenmiştir.Bu uygulama kapsaminda okulumuz İngilizce öğretmenleri   tarafından Snap Word yarışması düzenlenmiştir.Snap Words etkinliğinde; öğrencilerimiz sanatsal yeteneklerini de ortaya koyarak yaratıcılıklarını gösterdiler. Etkinlikte öğrenciler İngilizce kelimeleri hayal güçleri ile görselleştirerek renklerle, çizdikleri resimlerle  İngilizce kelime dağarcıklarının gelişmesine katkıda bulundular. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerimize Etkinlik Katılım Belgeleri ve hediyeleri öğretmenleri tarafından öğrencilere takdim edildi. Snapword yarışmasına katilan  tum ogrencilere tesekkur ederiz.

Dereceye giren ogrencilerimiz

9 E sınıfından  Hüseyin İzgi, Müyesser Kesginoğlu, Yağmur Yavarca, Azra İçel

12 D sınıfından Melike Kurt.

21-01-202421-01-202421-01-202421-01-2024

Yayın: 21.01.2024 - Güncelleme: 21.01.2024 14:49 - Görüntülenme: 118