İZMİR / BORNOVA - Bornova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Öğrencilerimiz, Ege Profesyonel Aşçılar Derneği Ustası Akiye Orçan ve Alan Şefimiz Aslıgül Kartpak Danışmanlığında Temel Pastacılık Eğitimi Aldılar. Kendilerine Çok Teşekkür Ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Teknik Müdür Yardımcısı İbrahim KUZ'un danışmanlığını yaptığı, İspanya, İtalya,Slovakya, Polonya, Almanya, Gürcistan ve  Türkiye 'den 18 okulun katıldığı eTwinning projemiz "eTwinning Bridge Between Countries" 10. 11. Sınıflardan yiyecek içecek hizmetleri , grafik, bilişim teknolojileri bölüm öğrencilerimizin katılımıyla çalışmalarına başlamıştır.

Projemiz kapsamında öğrencilerimiz farklı ülkelerden yaşıtları ile  Web 2.0 araçları ile  iletişim kurarak, işbirlikçi ürünler ortaya koyarak kültürler arası iletişim becerilerini gelistirecek ve aynı zamanda ingilizce'yi etkin bir şekilde kullanma fırsatı bulacaklardır.

Ock

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Baknalığının yürüttüğü ve tüm kurumlarda zorunlu hale gelen geri dönüşüm sistemi (sıfır atık projesi) kapsamında okulumuza sıfır atık sistemini kurduk. İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünden sıfır atık belgesini almaya hak kazandık. okulumuza bir yeterlilik belgesi daha kazandırmış olduk.